Uzundere Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 0 442 791 22 18
WEB https://215488.meb.k12.tr
Adres : Merkez Mahallesi Orgeneral Siyami Taşdan Caddesi No 46 UZUNDERE
VİZYON : Uzundere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aldığı sorumluluğu yerine getirmenin gururu ile akademik teknoloji ile kültürel başarısını bölgesel alanda kanıtlamış, temel değerlerden ödün vermeden çağdaş sanat, bilim, yönetim, öğrenim ve eğitim anlayışı ile lider bir kurumdur.
MİSYON : Adımızdan aldığımız sorumluluk ile ülkemizin çağdaş dünyada öncü ve önder olması için araştırma, öğrenme, sağlık ve eğitim ihtiyacına evrensel, bilimsel ve etik değerlerden ödün vermeden hizmet eden ülke ekonomisine, sağlığa, sanata ve kültüre katkıda bulunan aydın insanlar yetiştiren örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR : İlçemiz örgün eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerimiz, yetişkin eğitim grubunda bulunan halkımız ve mesleki alanda eğitim ihtiyacı duyan vatandaşlarımıza yönelik kurs, seminer, eğitim çalışmaları yapılmaktadır.

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Uzundere İlçesi Artvin Erzurum yolu üzerinde Erzurum´a 84 km mesafede şirin bir ilçe. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Uzundere Orgeneral Siyami Taşdan Caddesi üzerinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 84 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :